Van Aken spreekt van nachtmerrie en pijnlijk einde bij SC Heerenveen

Reacties

Joost van Aken heeft aangekondigd dat zijn tweede periode bij SC Heerenveen ten einde is gekomen. De verdediger met een aflopend contract neemt op pijnlijke wijze afscheid van de club waar hij doorbrak in het betaald voetbal. Door een knieblessure staan zijn laatste maanden bij de club in het teken van revalideren.

Van Aken spreekt van nachtmerrie en pijnlijk einde bij SC Heerenveen
© Pro Shots

Van Aken keerde in februari definitief terug bij SC Heerenveen, nadat hij de club in 2017 had verlaten. Hij kwam sinds zijn terugkeer tot twintig wedstrijden, totdat vorige week woensdag het noodlot toesloeg. Van Aken raakte geblesseerd tijdens een oefenduel met Vitesse.

Van Aken moest in de oefenwedstrijd al na drie minuten naar de kant en al meteen werd gevreesd voor het ergste. Die vrees werd deze week waarheid met het nieuws dat het seizoen erop zit voor Van Aken. De verdediger kondigde donderdag zelf aan dat hiermee ook zijn tweede periode in Heerenveen ten einde is gekomen.

'Mijn nachtmerrie is werkelijkheid geworden. Door een zware knieblessure zal ik de komende maanden moeten herstellen en is mijn fantastische tijd bij SC Heerenveen op het veld tot een pijnlijk einde gekomen', schrijft hij op Instagram. 'Ik ben de club enorm dankbaar en zal ze voor altijd blijven volgen. Vanaf nu focus ik mij op de revalidatie en een sportieve toekomst.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.