Valencia swingt op de maandag: Mestalla smult van rabona-assist

Reacties

Valencia heeft met 2-0 gewonnen van Cádiz. De supporters van Los Che zullen het dinsdag bij het koffiezetapparaat vooral hebben over de tweede goal van de avond.

Valencia swingt op de maandag: Mestalla smult van rabona-assist
© Ziggo Sport
Valencia
Valencia
2 - 0
Cádiz
Cádiz

Het was de laatste jaren geen pretje om fan van Valencia te zijn, maar clubicoon Rubén Baraja (die zijn spelersloopbaan afsloot bij de club uit de sinaasappelstad) doet nu als hoofdtrainer zijn best om het goede gevoel terug te brengen in het Mestalla. Maandagavond werd er tegen Cádiz een einde gemaakt aan een reeks van vier wedstrijden op rij zonder overwinning.

Valencia maakte tegen de ploeg die vooraf twee punten minder had een frisse indruk en stond halverwege al op de beslissende 2-0 voorsprong. Het hoogtepunt van de wedstrijd was de assist van Thierry Correia op de treffer van Hugo Duro. Correia bracht de bal met een voorzet achter het standbeen richting het vijandelijke doel, waar Duro alleen nog maar het beslissende tikje hoefde te geven.

Cádiz stond op het moment van de 2-0 al met tien man op het veld en dat maakte de opdracht om nog terug te komen wel heel erg lastig. Te lastig, zo bleek, want Valencia kwam geen moment in de problemen en boekte zijn vierde overwinning van dit seizoen. De ploeg van Baraja staat nu achtste in La Liga. Zondag wacht het bezoek aan nummer zes Athletic Bilbao.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.