Utrecht maakt financiële ruimte voor Haller

Reacties

FC Utrecht neemt komende zomer afscheid van minstens tien contractspelers, onder wie Danny Verbeek en Jeroen Verhoeven. Daardoor ontstaat er ruimte om de komst van Sébastien Haller te financieren.

Utrecht maakt financiële ruimte voor Haller

Haller kwam al een vierjarig contract overeen met de Domstedelingen, die nog wel acht ton moeten overmaken naar zijn club Auxerre om de transfer te beklinken. Manager spelerszaken Edwin de Kruijff liet al weten dat de komst van Haller afhankelijk was van de aflopende contracten van anderen.

Met het opzeggen van liefst tien verbintenissen voegt hij nu daad bij woord. Danny Verbeek (optie niet gelicht), Tommy Oar (wilde niet bijtekenen), Jeroen Verhoeven, Kai Heerings, Elroy Pappot, Kenny Teijsse, Remco van Wingerden, Jordy van der Winden, Laurens van der Voort en Yemaro Hoogdorp kregen te horen dat hun contracten zijn opgezegd.

De verbintenissen met Michael Zullo, Darren Rosheuvel en Myenty Abena zijn ook formeel opgezegd, maar het drietal kan nog een nieuw voorstel van de club verwachten.

Sean Klaiber, Gyrano Kerk en Nassir El Aissati blijven wel langer in Utrecht. Ook met Edouard Duplan hoopt de club snel tot een akkoord te komen. Over Timo Letschert, Roda-huurling met een optie tot koop, wordt later nog een beslissing genomen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.