Unnerstall zou Flekken opstellen tijdens WK: 'Hij doet het echt uitstekend'

Reacties

Als Lars Unnerstall in de schoenen zou staan van bondscoach Louis van Gaal, zou hij Mark Flekken opstellen bij het aankomende WK in Qatar. Dat zegt de Duitse doelman van FC Twente in een interview op VI PRO.

Unnerstall zou Flekken opstellen tijdens WK: 'Hij doet het echt uitstekend'
© Pro Shots

Nu het WK steeds dichterbij komt, is het nog altijd de vraag wie bij Oranje onder de lat staat tijdens het toernooi in Qatar. Unnerstall zou het wel weten. 'Ik zou voor Mark Flekken gaan. Hij doet het echt uitstekend bij Freiburg. Speelt nu Europees, doet het ook op dat niveau goed. Hij is de Nederlandse doelman die de meeste wedstrijden achter elkaar op hoog niveau heeft gepresteerd. Hij zit in het goede ritme.'

Flekken is een totaal ander type keeper dan Unnerstall. 'Klopt, hij is voetballend heel erg sterk. Maar ik denk dat Louis van Gaal dat ook graag wil zien. Niet iedereen in Nederland krijgt volgens mij mee wat Flekken in Duitsland laat zien, maar ik wel. Hij doet het al jaren goed. Ja, ik zou voor Flekken gaan', aldus Unnerstall over de doelman van Freiburg, die tot nu toe vier keer het doel verdedigde in het Nederlands elftal.

Wil jij alles lezen over het WK en nog dichter bij de actie komen? Word dan nu hier lid van VI PRO en krijg gratis onze exclusieve WK-special (t.w.w. €9,99) bij een maandelijks opzegbaar abonnement.

Ben je al lid van VI PRO? Bestel dan hier de WK-special met 30% korting.
Word nu lid van VI PRO
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.