United licht opties in drie contracten en praat met Martial en Varane

Reacties

Manchester United heeft de opties in de aflopende contracten van Victor Lindelöf, Hannibal Mejbri en Aaron Wan-Bissaka gelicht. Ook is de club in gesprek met Anthony Martial en Raphaël Varane.

United licht opties in drie contracten en praat met Martial en Varane
© Pro Shots
Wigan Athletic
Wigan Athletic
0 - 2
Manchester United
Manchester United

Dat bevestigde Erik ten Hag donderdagmiddag tijdens zijn perspraatje richting het FA Cup-duel met Wigan Athletic van maandagavond. Lindelöf, Mejbri en Wan-Bissaka liggen nu allemaal een jaar langer vast. De Zweedse verdediger en Engelse rechtsback kwamen dit seizoen al regelmatig in actie voor United. Mejbri komt minder vaak aan spelen toe onder Ten Hag. De Tunesische middenvelder (20) wordt mogelijk verhuurd.

Ten Hag bevestigde ook dat United in gesprek is met Martial en Varane, maar wilde niet onthullen welke richting de onderhandelingen met de twee Fransen op gaan. Engelse media speculeren al enige tijd over een mogelijk vertrek van de 28-jarige aanvaller en de dertigjarige verdediger. Beide spelers hebben een aflopend contract, ook in hun geval heeft United de optie om die verbintenissen met een jaar te verlengen.

Sancho
Over de toekomst van Jadon Sancho kon Ten Hag geen update geven. De Engelse vleugelaanvaller komt niet voor in de plannen van de Nederlandse manager en staat naar verluidt aan de vooravond van een terugkeer bij Borussia Dortmund, waar hij van 2017 tot 2021 al furore maakte. ' Daar kan ik niets over zeggen. We moeten afwachten hoe het loopt. Als er nieuws is, zullen we het jullie vertellen', aldus voormalig trainer van Ajax.

Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.