'United legt concurrent Malacia langdurig vast en verlegt aandacht naar Rashford'

Reacties

Manchester United pronkt in de etalage van de familie Glazer, maar daar laat Luke Shaw zich niet door tegenhouden. De 27-jarige linksback heeft overeenstemming bereikt over een nieuw contract bij de club van manager Erik ten Hag.

'United legt concurrent Malacia langdurig vast en verlegt aandacht naar Rashford'
© Pro Shots

Dat melden onder meer Sky Sports en The Athletic, dat weet dat Shaw binnen afzienbare tijd zijn handtekening zet onder een vierjarige verbintenis. De linksback is bezig aan zijn achtste contractjaar bij United, dat hem in de zomer van 2014 overnam van Southampton. Onder Ten Hag is Shaw een vaste waarde. Normaal gesproken aan de linkerkant, maar de concurrent van Tyrell Malacia kan ook in het hart van de verdediging uit de voeten.

Rashford en De Gea
De contractverlenging van Shaw, die nog tot de zomer van volgend jaar vast lag op Old Trafford, moet een eerste piketpaal voor het United van de toekomst vormen. United heeft ook afspraken met Marcus Rashford en David de Gea op het programma staan. De onderhandelingen met Rashford verlopen voorspoedig. United wil de topscorer een sterk verbeterde aanbieding doen en een van de grootverdieners in de selectie maken.

Voor De Gea is dat een ander verhaal. De Spaanse sluitpost moet juist genoegen nemen met een verlaagde aanbieding. Het eerste aanbod sloeg De Gea af, maar de huidige eerste doelman wil hoe dan ook graag blijven.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.