United-kwelgeest wachtte tevergeefs op belletje: 'Wat moet je nog meer doen?'

Reacties

Roony Bardghji baarde vorige week opzien door FC Kopenhagen in de Champions League aan een overwinning op Manchester United te helpen. Toch moet Bargdhji nog wachten op zijn debuut voor Zweden en dat zint hem niet. 

United-kwelgeest wachtte tevergeefs op belletje: 'Wat moet je nog meer doen?'

In de 87ste minuut stuurde Bardghji manager Erik ten Hag en zijn spelers met een dure nederlaag terug naar Engeland. Daarmee dacht het achttienjarige talent zich in de Zweedse selectie te spelen, maar bondscoach Janne Andersson besloot anders. 'Wat moet je als zeventienjarige (Bardghji was woensdag jarig, red.) nog meer doen?' zei de aanvaller in gesprek met Fotbollskanalen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bardghji heeft moeite met de beweegredenen van Andersson, die na de duels met Azerbeidzjan en Estland afzwaait als bondscoach. De 61-jarige oefenmeester kon weinig met de woorden van het talent. 'Roony is een speler die we op de voet volgen. Op het hoogste niveau heeft hij nog veel te bewijzen, maar op dit moment is hij er nog niet klaar voor. Ik weet zeker dat mijn opvolger blij met hem zal zijn.'

Wat Andersson daarmee bedoelde? Bardghji heeft geen idee. 'Ik geef er eerlijk gezegd ook weinig om. Het is zijn mening. Hij heeft gezien wat ik heb gepresteerd en vindt vervolgens dat ik het nog niet heb verdiend. Maar nogmaals, het is zijn mening. Meer kan ik er niet over zeggen.'

EK-kwalificatie

Stand Groep F EK-kwalificatie 2024 Germany

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
België
8
6
2
0
22-4
+18
20
2
Oostenrijk
8
6
1
1
17-7
+10
19
3
Zweden
8
3
1
4
14-12
+2
10
4
Azerbeidzjan
8
2
1
5
7-17
-10
7
5
Estland
8
0
1
7
2-22
-20
1
* Actueel tot en met 19 apr. 2024
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.