Unieke opkomst in Bernabéu: Real en Betis geven elkaar warme erehaag

Reacties

Een unieke opkomst tijdens de laatste wedstrijd van Real Madrid voor het zich focust op de Champions League-finale. In het duel met Real Betis toonden de opponenten zich van de beste kant. De Koninklijke vormde een erehaag voor bekerwinnaar Betis, dat hetzelfde deed voor landskampioen Real Madrid.

Unieke opkomst in Bernabéu: Real en Betis geven elkaar warme erehaag
Real Madrid
Real Madrid
0 - 0
Real Betis Sevilla
Real Betis Sevilla

Tijdens de laatste wedstrijd van het seizoen staat voor de Madrilenen alles in het teken van heel blijven. Volgende week wacht Liverpool in de finale van de Champions League, terwijl de landstitel al lang en breed binnen is. De krachtmeting met The Reds in Parijs moet het kroonstuk op een prachtig seizoen worden.

Tijdens het afscheid van Marcelo, die vijftien jaar onderdeel was van Real Madrid, kon Bernabéu ook de handen op elkaar laten klateren voor de tegenstander. Betis won tenslotte de Copa del Rey. Als eerbetoon aan elkaar vormden de ploegen daarom een erehaag.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer LaLiga
Meer over LaLiga
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.