Umtiti kan eindelijk zijn debuut onder Koeman maken

Reacties

Barcelona-trainer Ronald Koeman kan tegen Juventus een beroep doen op Samuel Umtiti. Voor de Franse verdediger lonkt zo een einde aan de lijdensweg.

Umtiti kan eindelijk zijn debuut onder Koeman maken
© Pro Shots
Barcelona
Barcelona
0 - 3
Juventus
Juventus

Umtiti speelde op 27 juni zijn laatste wedstrijd in de hoofdmacht van Barcelona. Knieproblemen en een coronabesmetting hadden de Franse international al die maanden aan de kant gehouden.

De laatste weken liet Umtiti zich al zien bij de trainingen, maar tot een rentree kwam het niet. 'Mijn droom is om weer te voetballen, mijn knie is helemaal in orde', zei hij vorige week in MARCA. Die droom kan dinsdag uitkomen, want hij is opgenomen in de selectie voor het Champions League-duel met Juventus.

De terugkeer van Umtiti geeft Koeman meer opties voor het centrum van de defensie, dat de laatste weken een achilleshiel was door de nodige absenties. Met de beschikbaarheid van Umtiti, Clément Lenglet, Oscar Mingueza en Ronald Araujo heeft de Nederlander weer keuze.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.