Uitzinnige Arteta: 'Ze staan allemaal te springen'

Reacties

Het kleine, intieme decor van Luton Town was dinsdagavond bijna een bananenschil van jewelste voor koploper Arsenal. The Gunners versloegen The Hatters pas diep in blessuretijd, tot grote vreugde van manager Mikel Arteta.

Uitzinnige Arteta: 'Ze staan allemaal te springen'
© Pro Shots
Luton Town
Luton Town
3 - 4
Arsenal
Arsenal

Declan Rice kopte in de zevende minuut van de toegevoegde tijd het winnende doelpunt tegen de netten, zodat Arsenal de koppositie ook in deze midweekse speelronde niet ontfutseld kan worden. Arteta reageerde op deze thriller. 'Ik ben zo blij. We wisten dat het hier een groot gevecht ging worden', opende de Bask bij Amazon Prime, om daarna ook kritisch te kijken naar zijn ploeg.

'We maakten het moeilijk voor onszelf, als je kijkt hoe we de goals weggaven. Wat ik van de keeper vond? Ik ben zo blij met het team. Ik heb met de hele ploeg gesproken en ze staan allemaal te springen. Ik ben vandaag a really happy manager'', en heel blije managers hebben duidelijk geen behoefte om uit te wijden over de matige avond van hun doelman – in dit geval David Raya.

De manager strooide met lof. 'De teamgeest, hoe we gevochten hebben, we hebben op de juiste momenten onze kwaliteiten getoond en nooit opgegeven. We hebben er een gevecht van gemaakt en daar zijn we vandaag voor beloond', zo bewierookte hij zijn eigen ploeg. Ook de tegenstander kwam aan de beurt.

'Alle credits naar Luton. Zij deden het uitstekend, hun afronding, hun voorzetten, soms moet je de tegenstander een compliment maken. Dus hierbij, het was een zware avond.' Dezelfde mening was matchwinner Rice toegedaan, ook hij kwam snel na de wedstrijd aan het woord. 'Luton is een topploeg, met de kwaliteiten die ze hebben moet niemand ze afschrijven. Het was me een eer om de winnende te maken', aldus de middenvelder.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Premier League

Stand Premier League 2023/2024

Engeland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Manchester City
38
28
7
3
96-34
+62
91
2
Arsenal
38
28
5
5
91-29
+62
89
3
Liverpool
38
24
10
4
86-41
+45
82
4
Aston Villa
38
20
8
10
76-61
+15
68
5
Tottenham Hotspur
38
20
6
12
74-61
+13
66
* Actueel tot en met 27 mei 2024
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.