Uitzichtloze situatie voor Fosu-Mensah bij Leverkusen

Reacties

Timothy Fosu-Mensah heeft zijn langste tijd als speler van Bayer Leverkusen gehad. De Nederlander zit in een uitzichtloze situatie, omdat trainer Xabi Alonso het niet in hem ziet zitten. Dat schrijft Kicker.

Uitzichtloze situatie voor Fosu-Mensah bij Leverkusen
© Pro Shots

Volgens het Duitse medium moet Fosu-Mensah voor volgend seizoen een nieuwe club zien te regelen, omdat Leverkusen-trainer Alonso niet van plan is om hem nog vaak te gebruiken. Dat Alonso onlangs ondanks de afwezigheid van verdedigers Odilon Kossounou en Piero Hincapie niet voor Fosu-Mensah koos, maar in plaats daarvan zijn systeem wijzigde, was een teken aan de wand. BILD schreef onlangs ook al dat Fosu-Mensah op de nominatie staat om te vertrekken.

Fosu-Mensah speelde dit seizoen slechts elf wedstrijden voor Leverkusen. Ook de afgelopen seizoenen kwam hij eveneens amper in actie, maar dat had vooral te maken met blessures. Fosu-Mensah stond bijna anderhalf jaar aan de kant wegens een kruisband- en hamstringblessure. Fosu-Mensah ligt in Duitsland nog één jaar vast, maar lijkt te moeten vertrekken om kansen op speeltijd te behouden.

Leverkusen nam Fosu-Mensah in januari 2021 voor een kleine twee miljoen euro over van Manchester United. De huidige club van Erik ten Hag verhuurde de verdediger aan Crystal Palace en Fulham. Fosu-Mensah komt uit de jeugd van Ajax.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.