'Tweede keus' Feyenoord viert rentree verdedigers met zege op Noordwijk

Reacties

Een combinatieteam van Feyenoord heeft op het trainingskamp in Marbella zaterdagochtend in een besloten oefenwedstrijd afgerekend met Noordwijk. In het duel van tweemaal dertig minuten waren de Rotterdammers met 3-0 te sterk voor de Hoofdklasser, maar het belangrijkste nieuws was het feit dat vier verdedigers hun rentree maakten.

'Tweede keus' Feyenoord viert rentree verdedigers met zege op Noordwijk
© Twitter: @Feyenoord

Trainer Giovanni van Bronckhorst stuurde tegen Noordwijk veel spelers het veld in die normaliter tweede keus zijn, al kon hij ook weer een beroep doen op een aantal spelers die lang buitenspel stonden met blessures. Zo fungeerde centrumverdediger Eric Botteghin als aanvoerder, terwijl ook Ridgeciano Haps, Miquel Nelom (de beide linksbacks deden allebei een halfuur mee) en Jan-Arie van der Heijden in actie kwamen. Van Bronckhorst gunde tevens Kevin Diks, Bilal Basaçikoglu en Bart Nieuwkoop speeltijd, net als een handvol talenten.

Het was één van die talenten die de score voor rust opende, Orkun Kökcü (foto) tekende al na twee minuten met het hoofd voor 1-0. Na de pauze maakte de pas zeventienjarige middenvelder zijn tweede, Basaçikoglu bepaalde de eindstand op 3-0. Later op de dag speelt Feyenoord wederom een oefenduel. Tijdens de wedstrijd tegen FC Luzern, die om 16.00 uur begint, zal Van Bronckhorst grotendeels met de basisopstelling van de laatste weken voor de winterstop aantreden.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.