Twee positieve coronatests bij ADO Den Haag

Reacties

Bij ADO Den Haag zijn twee positieve gevallen van het coronavirus vastgesteld. Het gaat om een speler en een medewerker van de club.

Twee positieve coronatests bij ADO Den Haag
© Pro Shots

ADO meldt dat beide personen geen last hebben van klachten en/of symptomen, maar dat zij na een testronde onder spelers, stafleden en medewerkers een positieve uitslag kregen. De speler en de medewerker zijn per direct in thuisquarantaine gegaan. Hun situatie wordt in lijn met de protocollen continu gemonitord, meldt de club in een statement.

ADO Den Haag stelt dat het zich strikt aan de voorwaarden houdt, waaronder het testprotocol, en blijft er naar eigen zeggen alles aan doen om alle richtlijnen na te leven en het stadion en de trainingsaccommodaties zo veilig mogelijk te houden. Maandag is de ploeg van trainer Aleksandar Rankovic officieel begonnen met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. 

De bedoeling is dat ADO zondag vertrekt voor een trainingskamp van zeven dagen in Mierlo. Op vrijdag 31 juli speelt de club zijn eerste oefenwedstrijd in De Geusselt tegen MVV Maastricht. Die wedstrijd zal net als alle trainingen achter gesloten worden afgewerkt wegens de voorzorgsmaatregelen die door de clubs moeten worden getroffen wegens het coronavirus. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.