Feyenoord grijpt definitief naast Szymanski

Reacties

Feyenoord vist achter het net wat Sebastian Szymanski betreft. De Poolse middenvelder zet zijn loopbaan namelijk voort bij Fenerbahçe.

Feyenoord grijpt definitief naast Szymanski
© Pro Shots

Het afgelopen seizoen kwam de 24-jarige international op huurbasis uit voor de Rotterdammers, met wie hij de landstitel veroverde. In 29 Eredivisie-duels was hij goed voor negen goals en vier assists.

De kampioen huurde de aanvallende middenvelder vorig seizoen op basis van de speciale FIFA-bepalingen voor voetballers na de Russische inval in Oekraïne. Door internationale sancties mogen buitenlandse spelers uit de Russische competitie transfervrij bij andere clubs spelen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Feyenoord en trainer Arne Slot hadden de hoop om de technisch begaafde linkspoot definitief in te lijven, maar de 24-voudig international heeft ervoor gekozen Dinamo Moskou te verruilen voor de Turkse topclub. Bij Fenerbahçe heeft Szymanski een contract tot de zomer van 2027 getekend. Eerder wisten de Turken al Edin Dzeko te verleiden tot een overstap naar Istanbul.

Spelersprofiel

S. Szymański


Geboortedatum:
10 mei 1999
Leeftijd:
25
Geboorteplaats:
Biała Podlaska
Nationaliteit
Polen
Lengte:
1,74 m
Gewicht:
60 kg
Huidige club:
Fenerbahçe
Nationaal team:
Polen
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.