Turkse subtopper Sivasspor aast op Van der Schaaf

EXCLUSIEF - Sivasspor heeft verregaande interesse in Remco van der Schaaf. De subtopper uit Turkije heeft de 29-jarige middenvelder van Vitesse al meerdere keren bekeken en hoopt binnenkort overeenstemming te bereiken over een transfer.

Turkse subtopper Sivasspor aast op Van der Schaaf

Özkan Dogan, teammanager van Sivasspor, onderschrijft de belangstelling. 'Van der Schaaf is een slimme speler die in simpele oplossingen denkt. Het is geen geheim dat wij naar zo'n voetballer op zoek zijn en hij komt daarvoor zeker in aanmerking.'

Van der Schaaf besloot enkele maanden geleden zijn aflopende contract in Arnhem niet te verlengen en zinspeelt op een buitenlands avontuur.

Eerder toonde Sivasspor ook al interesse in Youssouf Hersi, maar de afkoopsom van de FC Twente-speler, lag voor de Turken te hoog.

De kans is verder groot dat Theo Janssen Vitesse gaat verlaten. Onlangs sprak de Arnhemse middenvelder in een restaurant in Apeldoorn met FC Twente-trainer Fred Rutten. De Enschedese club zou zich bovendien al concreet bij Vitesse hebben gemeld om het clubicoon komende zomer over te nemen.

Janssen zegt zelf van niets te weten. 'Mocht er echt interesse zijn dan moeten eerst de clubs overeenstemming bereiken. Daarna kom ik aan bod.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen