Trotse Arsenal-legende ziet na zoon nu ook kleinzoon debuteren

Reacties

Voor Ian Wright is het een hele bijzondere zondag geworden. De voormalig topschutter van Arsenal en het Engelse nationale elftal kwam wel een hele speciale naam in de opstelling van Stoke City tegen. Kleinzoon D'Margio verscheen namelijk op het wedstrijdformulier.

Trotse Arsenal-legende ziet na zoon nu ook kleinzoon debuteren
Stoke City
Stoke City
2 - 0
Leyton Orient
Leyton Orient

Vol trots reageerde Wright op Twitter na de bekendmaking van de opstelling voor het FA Cup-duel. Het betekende voor zijn kleinzoon, die net als zijn vader Wright-Phillips heet, het debuut in het betaalde voetbal. Wright-Phillips speelt zondag met Stoke City op eigen veld tegen Leyton Orient.

Overigens is kleinzoon D'Margio niet de eerste in de familie bij wie het talent van Wright genetisch overgedragen bleek. Ook D'Margio's vader Shaun speelde jarenlang in het Engelse betaalde voetbal. Sterker, hij was seizoenen lang een vast gezicht in de Premier League en haalde het nationale elftal. Hij kwam tot 36 interlands, terwijl vader Ian bleef steken op 33 stuks.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.