Trots Fortuna legt Hongaars talent vast

Reacties

Fortuna Sittard heeft Áron Dobos vastgelegd. De achttienjarige aanvaller trainde de afgelopen anderhalve week mee bij de Limburgers en heeft de clubleiding overtuigd.

Trots Fortuna legt Hongaars talent vast
© FortunaSittard

Dobos komt over van het Hongaarse Dunaujvaros PASE, dat uitkomt op het derde niveau, en heeft een vierjarig contract getekend bij Fortuna. 'Áron is een zeer getalenteerde jonge speler met veel groeipotentieel. We volgden hem al een tijdje. Daarin waren we echter niet alleen. We zijn dan ook trots dat hij voor ons heeft gekozen', vertelt technisch directeur Mustafa Aztopal op de clubsite.

'Hij is een behendige, technische en intelligente speler. Hij is klein van stuk, maar zijn voetballende kwaliteiten compenseren dat met gemak. Ik weet zeker dat hij bij ons nog veel beter gaat worden dan hij nu al is. Daarom leggen we hem graag vast voor vier jaar', aldus Aztopal.

Dobos is de vijfde zomeraanwinst van Fortuna. Eerder versterkte de club zich al met Alessandro Ciranni, Mark Diemers, Andrija Novakovich (gehuurd) en Ahmed El Messaoudi (gehuurd). 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.