Trots FC Emmen presenteert Cavlan en Slagveer

Reacties

FC Emmen heeft een knappe dubbelslag geslagen. De kersverse Eredivisionist presenteerde zaterdag een duo met een SC Heerenveen-verleden: Caner Cavlan en Luciano Slagveer.

Trots FC Emmen presenteert Cavlan en Slagveer

'We zijn bijzonder trots op deze dubbelslag: ervaring maar bovenal: kwaliteit. Luciano Slagveer behoeft feitelijk geen nadere introductie. De rechtsbuiten speelde hier van 2004 tot 2009 in de jeugdopleiding', luidt de reactie van manager voetbalzaken Jan Korte op de clubsite. 'Caner Cavlan is wellicht in Emmen minder bekend, maar wij beschouwen deze linkervleugelverdediger met bijzondere aanvallende kwaliteiten als echte aanwinst.'

Cavlan werd het afgelopen seizoen door Heerenveen verhuurd aan Boluspor. De linksback kwam tot elf optredens op het tweede niveau van Turkije en strijkt nu transfervrij neer in Emmen, waar hij een contract voor een seizoen heeft getekend.

In Heerenveen speelde Cavlan twee seizoenen samen met Slagveer, die eveneens in de zomer van 2017 vertrok. Na nagenoeg twee maanden bij Lokeren werd hij verhuurd aan FC Twente, waar zijn seizoen voortijdig eindigde door een schouderblessure. De Belgen verhuren hem komend seizoen aan Emmen.

Met Cavlan en Slagveer komt het aantal zomerse aanwinsten voor Emmen op vier. Eerder plukte Emmen middenvelders Jason Bourdouxhe en Wouter Marinus weg bij respectievelijk Helmond Sport en PEC Zwolle.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.