Trefzekere Janssen zet stap richting Mexicaanse titel

Reacties

Vincent Janssen is met Monterrey twee hordes verwijderd van het landskampioenschap in Mexico. Zijn ploeg staat in de halve finale van de play-offs na twee zeges op Santos Laguna.

Trefzekere Janssen zet stap richting Mexicaanse titel
© Pro Shots

Laatstgenoemde ploeg eindigde in het reguliere seizoen als eerste, maar verloor de heenwedstrijd met 5-2 van Monterrey. De ploeg van Janssen was als nummer acht van de competitie de laatste deelnemers aan de play-offs. De Nederlandse spits krijgt vanwege de absentie van topschutter Rogelio Funes Mori de kans in de beslissende fase van het seizoen en scoorde in beide duels met Santos Laguna.

In de nacht van zondag op maandag deelde Janssen de nekslag uit aan de tegenstander, die op een 1-0 voorsprong was gekomen. Maar na de intikker van Janssen in de 57ste minuut was de hoop bij Santos Laguna verdwenen.

Door het gelijkspel speelt Monterrey komende woensdag en zaterdag tegen Necaxa voor een plek in de finale van de play-offs. De andere halve finale gaat tussen Monarcas Morelia en Club América, van oudsher de grootste club van Mexico. Opvallend is dat de vier halvefinalisten op plaats vijf tot en met acht eindigden in de reguliere competitie. De bovenste vier zijn al uitgeschakeld.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer V. Janssen
Meer over V. Janssen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.