Transferwens Koopmeiners siert voorpagina's in Italië

Reacties

Teun Koopmeiners is in Nederland om zich voor te bereiden op de oefeninterlands van de nationale ploeg tegen Schotland en Duitsland, maar de middenvelder van Atalanta is vrijdagochtend ook groot nieuws in Italië. Hij siert de voorpagina's van alle Italiaanse sportkranten vanwege zijn vertrekwens.

Transferwens Koopmeiners siert voorpagina's in Italië
© Pro Shots

Die sprak de Noord-Hollander donderdag uit in een gesprek met De Telegraaf, en hij biechtte ook op dat hij de geruchten hoort over belangstelling van Juventus en Premier League-deelnemers. Voer voor de koppenmakers in Italië. De Corriere dello Sport denkt dat een bedrag van 45 miljoen euro volstaat om de ex-AZ'er los te weken uit het Gewiss Stadium.

De Gazzetta dello Sport heeft het ook in de gaten gehouden en kopt dat Juventus goed moet luisteren, maar waarschuwt tegelijkertijd dat Liverpool ook gecharmeerd zou zijn van de Nederlander.

Tuttosport, de Turijnse sportkrant, tot slot heeft de minste twijfels. 'Koop belt Juve', kopt het dagblad in chocoladeletters. 'De zwart-witten drukken door voor Koopmeiners, die zijn vertrek bij de club aankondigde. De Nederlander is verleid door de Premier League, maar weet dat hij in Turijn een hoofdrol zou krijgen.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.