Transfervrije Hendrix vindt nieuwe club

Reacties

Jorrit Hendrix gaat aan de slag in Australië. De 28-jarige verdediger annex middenvelder heeft een contract getekend bij Western Sydney Wanderers FC.

Transfervrije Hendrix vindt nieuwe club
© Pro Shots

Hendrix had sinds 1 juli een transfervrije status, omdat zijn contract bij Fortuna Düsseldorf afliep. In de Tweede Bundesliga kwam hij het voorbije seizoen tot twintig competitieoptredens, het slot van het seizoen moest Hendrix missen door een blessure.

Nu heeft de enkelvoudig Oranje-international dus een nieuwe uitdaging gevonden. Hendrix heeft een eenjarig contract getekend in Sydney. 'Als bewezen winnaar brengt Hendrix concurrentie en internationale ervaring in de ploeg van Marko Rudan', meldt de club trots.

Voor Hendrix is het de vijfde club uit zijn carrière. Hij brak door bij PSV en vertrok in januari 2021 naar Spartak Moskou. Die club verhuurde hem in het seizoen 2021/22 aan Feyenoord, waarna Hendrix de definitieve overstap naar Düsseldorf maakte.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer J. Hendrix
Meer over J. Hendrix
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.