Transfersoap Werner krijgt verrassende wending: 'Chelsea troeft Liverpool af'

Reacties

Chelsea is druk bezig met het vastleggen van Timo Werner. Volgens BILD gaat de 24-jarige aanvaller van RB Leipzig een vijfjarig contract tekenen bij de Londenaren.

Transfersoap Werner krijgt verrassende wending: 'Chelsea troeft Liverpool af'
© Pro Shots

Dat Chelsea de strijd om Werner lijkt te gaan winnen, is behoorlijk verrassend. Vorige zomer werd de Duitse international met name in verband gebracht met Bayern München. Dit seizoen had Liverpool volgens bronnen uit Duitsland en Engeland de beste papieren. Manager Jürgen Klopp deed zijn uiterste best Werner te overtuigen naar Anfield te komen.

Chelsea moet haast maken om gebruik te kunnen maken van een speciale clausule in het contract van Werner. De ontsnappingsclausule van zestig miljoen euro verloopt op maandag 15 juni. Die vaste afkoopsom maakt de aanvaller extra interessant voor tal van Europese grootmachten. Werner zou ook in de belangstelling staan van onder meer Manchester United.

Als de deal wordt afgerond, wordt Werner de tweede grote zomeraankoop van Chelsea. De huidige nummer vier van de Premier League verzekerde zich in februari al van de komst van Hakim Ziyech. Met de Ajacied als aanwinst krijgt manager Frank Lampard de extra creativiteit in zijn selectie die hij verlangde. Werner wordt gezien als een optie voor de spitspositie en die van linksbuiten. De spoeling voorin is vrij dun bij Chelsea. De contracten van Willian en Pedro lopen af en voor de positie van spits is er geen grote luxe met Olivier Giroud en Michy Batshuayi als de alternatieven voor de nog jonge Tammy Abraham.

Bekijk hier al onze video's
Meer Chelsea
Meer over Chelsea
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.