Transfereisen Flick zorgen voor interne spanning bij Bayern München

Reacties

Hasan Salihamidzic is even niet zo blij met interim-trainer Hansi Flick bij Bayern München. De technisch directeur heeft vol ongenoegen gezien hoe Flick in de media tenminste twee versterkingen eiste voor deze transferperiode.

Transfereisen Flick zorgen voor interne spanning bij Bayern München
© Pro Shots

'Dat Hansi deze uitlatingen in de media heeft gedaan, heeft mij verrast. Ik ben er geen voorstander van om dit soort dingen te bespreken met journalisten. Intern voeren wij dergelijke gesprekken namelijk aan de lopende band', aldus Salihamidzic, die verantwoordelijk is voor het aan- en verkoopbeleid en volgens Duitse media de druk voelt door de uitlatingen van Flick.

De interim-coach, die hoopt op een vaste aanstelling, gaf aan zeer ontevreden te zijn over de huidige samenstelling van de selectie. Door een flink aantal blessuregevoelige spelers heeft Bayern al het hele seizoen weinig te kiezen. Bovendien noemde Flick zijn selectie te smal, wat indirect ook weer kritiek is op het werk van Salihamidzic.

'Hansi heeft blijkbaar besloten dat we versterkingen nodig hebben. Hij voelt duidelijk de verwachtingen die komen kijken bij het zijn van hoofdtrainer van Bayern München', aldus Salihamidzic. Op de vraag of het bereiken van de doelstellingen van Bayern in gevaar komt als er deze maand geen spelers worden aangetrokken, is de technisch directeur duidelijk: 'Nee.'

De beleidsbepaler benadrukt tegenover Sport1 ook nog maar eens dat het niet zo makkelijk is om spelers te vinden voor Bayern München. 'Het belangrijkste is en blijft of een speler voldoet aan de eisen van Bayern. Ik wil de trainer graag helpen, maar het is echt niet zo gemakkelijk.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Bayern München
Meer over Bayern München
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.