Transfer naar Duitsland lonkt voor Roda JC-verdediger Ananou

Reacties

De kans is groot dat Frederic Ananou (20) Roda JC Kerkrade op zeer korte termijn gaat verlaten. De verdediger wordt begeerd door FC Ingolstadt 04 uit zijn geboorteland. De nummer vier van de Tweede Bundesliga wil de Duitse jeugdinternational definitief overnemen van Roda JC.

Transfer naar Duitsland lonkt voor Roda JC-verdediger Ananou

Ananou heeft 29 wedstrijden voor de Eredivisionist achter zijn naam. Vorig seizoen stroomde hij door vanuit de beloftenploeg, waar hij trainde onder zijn ontdekker Eric van der Luer. In de hoofdmacht was de verdediger een schaars lichtpunt in een voor zijn club zeer moeizaam seizoen. Deze jaargang kreeg Ananou te maken met een terugval en was hij debet aan een aantal tegengoals. Ingolstadt ziet echter het potentieel in de krachtige, snelle verdediger.

Een overstap is aanlokkelijk voor Ananou, die in Kerkrade nog bepaald niet tot de grootverdieners behoort. Zijn contract loopt nog door tot komende zomer, waarbij Roda een optie heeft op een extra jaar. De club anticipeert op een vertrek van de jongeling en is op zoek naar een potentiële vervanger.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.