Transfer blijft uit: Noppert en Heerenveen gaan samen toekomst in

Reacties

Andries Noppert verdedigt ook de komende seizoenen de clubkleuren van SC Heerenveen. Deze zomer bleef een transfer uit voor de 29-jarige keeper, die vervolgens besloot om zijn tot medio 2024 lopende contract te verlengen. Noppert ligt nu tot de zomer van 2027 vast in Friesland.

Transfer blijft uit: Noppert en Heerenveen gaan samen toekomst in
© SC Heerenveen

Heerenveen nam Noppert ruim een jaar geleden over van Go Ahead Eagles. Het werd een seizoen om nooit te vergeten voor de keeper, die debuteerde in het Nederlands elftal en keepte tijdens het WK in Qatar. Dat leverde in de winter en afgelopen zomer interesse op, maar concreet werd dat niet.

Noppert begon zo aan zijn tweede seizoen bij Heerenveen, dat ondertussen al maanden pogingen waagde om het contract van de keeper te verlengen. Hij hield de boot lange tijd af, maar de afgelopen weken kwamen beide partijen nader tot elkaar. Dat resulteert nu in een nieuwe, langdurige verbintenis.

'Ik heb nooit een geheim gemaakt van mijn ambities, maar iedereen weet ook dat ik hier ook speel bij de club van mijn dromen', vertelt Noppert op de clubsite. 'De juiste stap is deze zomer niet voorbijgekomen en dus verleng ik mijn contract nu met trots. De club wil langdurig met mij door en dat zie ik als een mooi compliment. Ik ben blij dat er nu duidelijkheid is over mijn toekomst en kijk ernaar uit om dit seizoen weer maximaal te presteren.'

Algemeen directeur Ferry de Haan is content met de contractverlenging van Noppert. 'Wat Andries vorig seizoen allemaal heeft meegemaakt is natuurlijk ongekend. Dat we zijn contract nu hebben verlengd is voor ons dan ook een echte boppeslach, zoals ze dat hier in Fryslân zo mooi zeggen. Met zijn kwaliteit is hij een bepalende speler voor het elftal en daarnaast is hij als echte Fries en international ook een geweldig uithangbord voor SC Heerenveen.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer SC Heerenveen
Meer over SC Heerenveen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.