Transfer afgerond: Paal vertrekt naar Engeland

Reacties

Kenneth Paal en Queens Park Rangers zijn eruit. De 24-jarige Nederlander heeft een driejarig contract getekend bij de Championship-club.

Transfer afgerond: Paal vertrekt naar Engeland
© Pro Shots

Deze week werd al duidelijk dat Paal op weg was naar QPR. Het contract van de linkervleugelverdediger bij PEC Zwolle liep af en dus kon hij transfervrij op zoek naar een nieuwe werkgever. Zijn overstap naar Londen is nu helemaal afgerond.

Daar is de linksachter erg blij mee, zo vertelt hij op de clubsite van QPR: 'Ik ben bijna 25 en voel dat mijn lichaam klaar is om buiten Nederland te spelen. Ik heb altijd gezegd dat ik dat graag wilde. Ik heb er erg veel zin in en kan niet wachten om met de groep aan de slag te gaan', aldus Paal.

Trainer Michael Beale kent de Nederlander al langer. 'Ik ben zo blij dat Kenneth er is. Hij geeft ons veel kwaliteit en veelzijdigheid en is enorm gretig om zijn carrière een boost te geven. Ik zag hem voor het eerst tijdens een jeugdtoernooi in Turkije. Hij was toen nog een buitenspeler bij PSV, maar ik was direct gecharmeerd van zijn karakter en vaardigheid aan de bal', herinnert Beale zich.

De trainer is Paal nooit vergeten en meer dan een decennium later gaan ze alsnog samenwerken. 'De trainer vertelde me dat hij me altijd is blijven volgen. Dat is een groot compliment en een belangrijke reden dat ik hier wilde komen spelen', vertelt de linkspoot.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.