Trainer Kopenhagen steunt zondebok: 'Het ging tussen hem en Kevin Diks'

Reacties

FC Kopenhagen was zeer dicht bij een stunt tegen Manchester United, maar daar stak Andre Onana in blessuretijd een stokje voor. Toch is trainer Jacob Neestrup trots op zijn ploeg.

Trainer Kopenhagen steunt zondebok: 'Het ging tussen hem en Kevin Diks'
© Pro Shots
Manchester United
Manchester United
1 - 0
FC Kopenhagen
FC Kopenhagen

Kopenhagen hield het lang vol op Old Trafford, maar kreeg na de goal van Harry Maguire in de slotfase dé kans om alsnog een punt aan de wedstrijd over te houden. Oud-NEC'er Jordan Larsson faalde echter vanaf elf meter tegenover Onana. 'Het ging lange tijd gelijk op. We hebben ons best gedaan om de wedstrijd te spelen die we wilden. Om in de wedstrijd te blijven, betekent dat je in de situatie moet blijven. We hadden het bij het doelpunt van Maguire beter moeten doen. Los daarvan hielden we de wedstrijd spannend. Deze keer hadden we niets anders kunnen doen, ik zou de wedstrijd niet op een andere manier gespeeld hebben. We hebben onszelf niet alleen de kans gegeven om een punt te pakken, maar ook om de wedstrijd te winnen', zei Neestrup na afloop.

Zondebok Larsson kreeg na afloop veel steun van de spelers van Kopenhagen. 'Zowel ikzelf als de spelers hebben hem een knuffel gegeven en niemand neemt het hem kwalijk, want het hoort bij het spel. Maar ik hoop dat hij donderdag weer een kleine glimlach op zijn gezicht heeft als iedereen weer op training komt. Het ging tussen hem of Kevin Diks. Ik wilde graag dat iemand met verse benen de strafschop zou nemen, daarom was hij het.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.