Trainer Inter Miami over opmerkingen absentie Messi: 'Gebeurt alleen in Amerika'

Reacties

Inter Miami-trainer Gerardo Martino ergert zich aan de opmerkingen over de absentie van Lionel Messi. De Argentijn ontbreekt al een tijdje wegens blessures en daar zijn niet alleen de Inter Miami-fans niet blij mee, maar ook fans van de tegenstander.

Trainer Inter Miami over opmerkingen absentie Messi: 'Gebeurt alleen in Amerika'
© Pro Shots
Chicago Fire
Chicago Fire
4 - 1
Inter Miami
Inter Miami

Zo heeft een gedeelte van de achterban van Chicago Fire, dat met 4-1 van Inter Miami won, onvrede geuit over de absentie van Messi. Het is duidelijk dat de linkspoot een publiekstrekker is en veel mensen voor hem naar het stadion komen. Dat hij ontbreekt, is dan ook voor velen vervelend.

'Ik begrijp de verwachtingen in Chicago, net als op andere plaatsen, maar als een speler niet in staat is om te spelen, kan hij niet spelen. We kunnen hem onder geen enkele omstandigheid laten spelen', bijt Martino van zich af. 'Ik vind het heel vreemd dat een trainer aan de tegenstanders moet uitleggen waarom de beste speler ter wereld niet speelt. Dit gebeurt alleen vanwege hem en omdat we in de Verenigde Staten spelen. Nergens anders zouden de thuisfans zich zorgen maken als de beste speler van de tegenstander niet speelt.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.