Trainer blij met boze Vormer: 'Dit is nog eens een signaal'

Reacties

De laatste twee duels van Club Brugge begon Ruud Vormer op de bank en dat zinde de Nederlander absoluut niet. Hij deed vervolgens weinig moeite om zijn onvrede over de beslissingen van zijn trainer te verbergen, maar daar heeft Ivan Leko totaal geen probleem mee. Sterker nog: Vormer krijgt lof na zijn uitspraken.

Trainer blij met boze Vormer: 'Dit is nog eens een signaal'

'De uitleg van de trainer? Daar heb ik geen begrip voor. Ik wil altijd spelen. De trainer maakt zijn keuzes en ik moet me daar aan houden. Met zijn uitleg heb ik niks te maken', zei Vormer toen hij voor de tweede keer op rij niet in de basis van Club Brugge startte.

Leko kreeg op het persmoment voor het Champions League-duel met AS Monaco vragen over de woorden van Vormer. 'Of ik verrast was door die reactie? Nee, ik was vooral blij', aldus Leko. 'Dat was de reactie van een speler die altijd wil spelen, een speler die een winnaar is. Ik ben blij, zo zie ik het graag. Als het anders zou zijn, dan zou het niet goed zijn. Dit is nog eens een signaal waarom Vormer belangrijk was, is en zal zijn voor ons.'

Vormer speelde dit seizoen mee in zeventien van de in totaal negentien wedstrijden die Club Brugge afwerkte dit seizoen. In de competitie staat het team tweede achter Genk, in de Champions League staan de Belgen voor een zware klus om te overwinteren in Europa.

UEFA Champions League

Stand Groepsfase Groep A UEFA Champions League 2018/2019

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Borussia Dortmund
6
4
1
1
10-2
+8
13
2
Atlético Madrid
6
4
1
1
9-6
+3
13
3
Club Brugge
6
1
3
2
6-5
+1
6
4
Monaco
6
0
1
5
2-14
-12
1
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.