Toulouse vertelt Ajax-fans wat voor een speler Van den Boomen is

Reacties

Toulouse heeft middels een video op sociale media afscheid genomen van Branco van den Boomen. De middenvelder trekt komende zomer transfervrij de deur in Frankrijk achter zich dicht en gaat aan de slag bij Ajax. De Franse club heeft de Amsterdamse aanhang verteld wat voor een speler ze krijgen.

Toulouse vertelt Ajax-fans wat voor een speler Van den Boomen is
© Pro Shots

'@AFCAjax fans', is de begeleidende tekst bij de video. 'Jullie willen meer weten over Branco van den Boomen? Dit is hij voor een type persoon en speler.' De video bevat hoogtepunten van Van den Boomen in dienst van Toulouse. Daarin is eveneens te zien hoe hij de leiding neemt in de kleedkamer en de video eindigt met de tekst 'Bedankt Branco'.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Van den Boomen speelde drie seizoenen voor Toulouse. Vorig seizoen had hij een groot aandeel in de promotie van de club met twaalf goals en 21 assists. Dit seizoen greep hij met Toulouse de beker en speelde het zich eenvoudig veilig. Van de Boomen keert terug op het oude nest. Hij doorliep ook al de oudere jeugdelftallen van Ajax.

Bekijk hier al onze video's
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.