Tottenham laat Janssen thuis in afwachting van transfer

Reacties

Vincent Janssen reist niet mee met Tottenham Hotspur naar Singapore en Shanghai voor de wedstrijden in het toernooi om de International Champions Cup. De Premier League-club meldt dat de 25-jarige spits de ruimte krijgt om een nieuwe club te vinden, net als Georges-Kévin N'Koudou en Danny Rose.

Tottenham laat Janssen thuis in afwachting van transfer

Janssen maakte vorig seizoen na lang blessureleed aan het einde van de competitie zijn rentree met drie invalbeurten in de Premier League, maar manager Mauricio Pochettino ziet het nu toch niet in hem zitten. De spits scoorde in drie seizoenen zes keer in 42 duels.

In de buitenlandse media wordt Janssen aan verschillende clubs gelinkt. Zo zou Anderlecht hem willen overnemen en wil ook het Mexicaanse Monterrey de aanvaller hebben. Eerder werd Schalke 04 genoemd als mogelijke bestemming van de zeventienvoudig international.

Trippier
Behalve Janssen, N'Koudou en Rose staat ook Kieran Trippier niet op de spelerslijst. De Engelse rechtsback staat volgens diverse Engelse media op het punt zijn transfer naar Atlético Madrid af te ronden. Spurs ontvangt naar verluidt 22 miljoen euro voor de international.

Tottenham vliegt woensdag naar Singapore, waar het zondag de eerste wedstrijd van het vriendschappelijke toernooi speelt tegen Juventus. Op donderdag 25 juli is Manchester United de tegenstander in Shanghai. Het seizoen begint op 10 augustus tegen Aston Villa.

'Als Vincent Janssen de verkeerde keuze maakt, zijn we hem voorgoed kwijt'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Tottenham Hotspur
Meer over Tottenham Hotspur
Meer V. Janssen
Meer over V. Janssen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.