'Tottenham Hotspur voelt zich gebruikt door Slot'

Reacties

Het nieuws dat Arne Slot toch bij Feyenoord blijft, maakt veel los in Engeland. Volgens Sky Sports voelt de clubleiding van Tottenham Hotspur zich misleid, omdat de club niet volledig op de hoogte zou zijn van wat er in het contract van Slot staat.

'Tottenham Hotspur voelt zich gebruikt door Slot'
© Pro Shots

Slot was kandidaat nummer één bij Spurs, zo is duidelijk geworden. De trainer van Feyenoord maakte donderdagochtend bekend dat hij in Rotterdam blijft en de gesprekken met zaakwaarnemer Rafaele Pimenta en algemeen directeur Dennis te Kloese puur en alleen gingen over het verlengen van zijn contract. Voorzitter Daniel Levy van Spurs is volgens Sky zélf weggelopen van de gesprekken wegens een meningsverschil over de voorwaarden van de afkoopsom van Slot.

In het contract van Slot staat een clausule waardoor hij voor naar verluidt vijf miljoen euro naar een andere club kan vertrekken, maar die gaat pas in vanaf volgend jaar zomer, waardoor Feyenoord nu kan vragen wat het wil. Toen Spurs te horen kreeg dat Slot het dubbele moest kosten, plus nog eens vijf miljoen voor de mensen die hij mee wilde nemen, besloot de club zich terug te trekken. Spurs voelt zich 'misleid', zo klinkt het in Engeland. Bij de Londense club leeft het gevoel dat Slot de interesse van Tottenham gebruikt heeft om er een beter contract met Feyenoord uit te slepen.

'Ik heb een hoop gehoord over de interesse van andere clubs in mij', zei Slot in zijn verklaring. 'Ik ben dankbaar voor de waardering die daaruit spreekt, maar mijn wens is om bij Feyenoord te blijven. We willen verder bouwen op de basis die er de afgelopen twee seizoenen is gelegd. Er lopen geen transferbesprekingen, die zijn er ook niet geweest. De bespreking van gisteren gingen uitsluitend over een eventuele verlenging: Alle gesprekken met Feyenoord zijn slechts daarop gericht. Ik kijk uit naar het nieuwe seizoen bij Feyenoord.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.