Tottenham Hotspur pikt vijfde versterking op in Oekraïne

Reacties

Tottenham Hotspur heeft zich versterkt met Manor Solomon. De 23-jarige Israëliër, die als middenvelder of aanvaller op de linkerflank uit de voeten kan, wordt overgenomen van Shakhtar Donetsk.

Tottenham Hotspur pikt vijfde versterking op in Oekraïne
© Pro Shots

Solomon speelde afgelopen seizoen ook al in de Premier League. Wegens de aangepaste regelgeving door de oorlog in Oekraïne kon Solomon vorig jaar uitkomen voor Fulham. Nu haalt Tottenham hem definitief naar Engeland. De transfervrije Solomon tekent een contract tot de zomer van 2028, nadat hij dinsdag succesvol de medische keuring heeft ondergaan.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

In dienst van Fulham was Solomon goed voor vier goals in negentien Premier League-duels, waarvan hij er vier in de basis startte. Voor Shakhtar Donetsk maakte hij in 106 duels 22 treffers. Daarnaast is Solomon 35-voudig international van Israël. De teller staat momenteel op zeven interlandgoals.

Voor Tottenham is het alweer de vijfde versterking van deze zomer. Eerder kwamen James Maddison, Pedro Porro, Dejan Kulusevski en Guglielmo Vicario al (definitief) over naar Noord-Londen. Solomon kan nog niet meteen in actie komen voor zijn nieuwe club, want de aanwinst wacht nog op een werkvergunning.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.