Tottenham Hotspur maakt met Leeds-talent einde aan zelfopgelegde transferban

Reacties

Tottenham Hotspur heeft dinsdagochtend de transfer van Jack Clarke aangekondigd. De pas achttienjarige buitenspeler wordt overgenomen van Leeds United.

Tottenham Hotspur maakt met Leeds-talent einde aan zelfopgelegde transferban

Met het vastleggen van Clarke komt er een einde aan de zelfopgelegde transferban van de verliezend Champions League-finalist: Lucas Moura was in januari 2018 de laatste aanwinst van Tottenham Hotspur, dat daarna 517 dagen lang geen versterkingen aankondigde.

Manager Mauricio Pochettino kan komend seizoen overigens nog geen beroep doen op Clarke. Afgesproken met Leeds United is namelijk dat de buitenspeler tot en met de zomer van 2020 nog op huurbasis uitkomt voor de Championship-club.

Clarke beleefde vorig seizoen zijn doorbraak bij Leeds United, dat de promotiedroom zag worden beëindigd in de play-offs.

De afgelopen dagen wordt Tottenham Hotspur vooral in verband gebracht met Tanguy Ndombele. Volgens verschillende Engelse media hebben de Londenaren bijna tachtig miljoen euro over voor de 22-jarige middenvelder van Olympique Lyon.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.