Tottenham Hotspur biedt Werner kans op revanche in Londen

Reacties

Timo Werner maakt het seizoen af bij Tottenham Hotspur. De Duitse aanvaller wordt door de Engelse topclub gehuurd van RB Leipzig.

Tottenham Hotspur biedt Werner kans op revanche in Londen
© Pro Shots

Mogelijk maakt Werner na de huurperiode definitief de overstap naar Noord-Londen. In de overeenkomst tussen Tottenham en Leipzig is een optie tot koop opgenomen. Werner kwam in de eerste seizoenshelft bij Leipzig minder aan spelen toe dan hij gehoopt en verwacht had, mede door de stormachtige ontwikkeling van Loïs Openda. Bij Spurs was de bezetting voorin juist dun na het vertrek van Harry Kane. Met Werner heeft manager Ange Postecoglou er een optie voor de linkerflank en punt van de aanval bij.

Bij Werner zal de overstap naar Tottenham herinneringen oproepen aan zijn transfer naar Chelsea. In de zomer van 2020 maakte de 57-voudig international vanaf Leipzig al de stap naar het Premier League-podium. De nu 27-jarige Werner stond twee seizoenen onder contract bij Chelsea en won met The Blues de Champions League. Op individueel vlak kon hij de verwachtingen echter niet waarmaken. Werner miste te vaak in kansrijke positie.

Werner kan zondag mogelijk al debuteren in de uitwedstrijd tegen Manchester United. Postecoglou kan in dat Premier League-duel geen beroep doen op sterspeler Heung-Min Son, die met Zuid-Korea deelneemt aan het toernooi om de Azië Cup.

Bekijk hier al onze video's
Meer Tottenham Hotspur
Meer over Tottenham Hotspur
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.