TOTO verrast spelers: succes van PSV kan nu al gevierd worden!

ADVERTORIAL - De overmacht van PSV in de Eredivisie heeft geleid tot een bijzondere actie van TOTO. Spelers die hebben ingezet op een landstitel van de Eindhovenaren, kunnen het succes nu al vieren. Die weddenschap is na de zege van PSV op FC Twente al uitbetaald, ook al zijn er nog acht speelrondes te gaan.

TOTO verrast spelers: succes van PSV kan nu al gevierd worden!
© Pro Shots

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Met deze actie zorgt TOTO voor een leuke verrassing voor iedereen die heeft ingezet op PSV als kampioen. De dominantie van het team van Peter Bosz is zo groot, dat een vervroegde uitbetaling eigenlijk ook wel op zijn plaats is, toch? De nummer één van de Eredivisie verloor dit seizoen in de competitie nog niet. De 1-0 zege op FC Twente dankzij een goal van Ricardo Pepi was alweer de 23ste overwinning van het seizoen in de Eredivisie. De voorsprong op achtervolger Feyenoord is tien punten.

Als partner van PSV neemt TOTO met deze actie het voortouw bij het bekronen van de bewonderenswaardige prestaties. Wat nu als Feyenoord toch nog kampioen wordt? TOTO-spelers die hebben ingezet op een tweede landstitel op rij van de ploeg van Arne Slot hoeven zich over dat scenario geen zorgen te maken. Wordt Feyenoord alsnog kampioen, waar momenteel een quotering van 28,00 op staat, dan wordt die weddenschap vanzelfsprekend gewoon uitbetaald.

Overigens is de strijd om de topscorerstitel nog wél ongemeen spannend. Zo gaat AZ-spits Vangelis Pavlidis na zijn treffer tegen FC Volendam met 23 goals aan de leiding in het klassement en krijgt hij bij TOTO een quotering van 2,49. Op achtervolgers Luuk de Jong (22 goals) en Santiago Gíménez staat respectievelijk 2,36 en 3,50. Inzetten op deze weddenschap kan natuurlijk nog wél gewoon via TOTO, bekijk hier alle opties!

Deze actie van TOTO sluit aan op wat in Eindhoven dit seizoen al vaak gekscherend geroepen is: dat de winterbanden wel onder de kampioenswagen kunnen. De ANWB hanteert voor het gebruik van winterbanden een ezelsbruggetje: als de klok wordt verzet van de winter- naar de zomertijd, dan is het ook tijd voor een bandenwissel. Dat moment breekt op zondag 31 maart pas aan. Nog voor dat moment kunnen voetbalkenners die hun vertrouwen in PSV met een weddenschap op de titelrace hebben uitgesproken bij TOTO, het succes dus al gaan vieren! En dat is meer dan verdiend na de getoonde overmacht. Winnaars, gefeliciteerd!

Eredivisie

Stand Eredivisie 2023/2024

Nederland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
PSV
32
28
3
1
107-19
+88
87
2
Feyenoord
32
24
6
2
85-24
+61
78
3
FC Twente
32
19
6
7
60-33
+27
63
4
AZ
32
18
7
7
64-36
+28
61
5
Ajax
32
14
10
8
69-59
+10
52
* Actueel tot en met 7 mei 2024

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's