Totaal genegeerde Beerens krijgt nieuwe kans bij Vitesse

Reacties

De terugkeer van Edward Sturing als hoofdtrainer van Vitesse betekent goed nieuws voor Roy Beerens. De aanvaller krijgt een nieuwe kans om zich in het elftal te spelen.

Totaal genegeerde Beerens krijgt nieuwe kans bij Vitesse
© Pro Shots

De 32-jarige Beerens staat nu twee jaar onder contract bij Vitesse en was vorig seizoen nog goed voor zestien competitiewedstrijden. Zijn laatste duel in de Eredivisie dateert echter alweer van januari vorig jaar; teruggekeerd van een hamstringblessure bleek Leonid Slutsky hem niet meer nodig te hebben.

Afgelopen zomer duwde Vitesse Beerens ondanks een tot 2021 doorlopend contract naar de uitgang. De aanvaller werd uit de selectie gezet en hoefde zich zelfs niet meer te melden voor de trainingen. Tot een vertrek in de zomer kwam het niet; tot een terugkeer bij de selectie ook niet.

Nu Slutsky is vertrokken uit Arnhem, schijnt de zon weer voor Beerens. Sturing denkt dat de aanvaller nog wel van waarde kan zijn en neemt Beerens mee op trainingskamp naar Portugal. De selectie van Vitesse voor deze trip bestaat uit 26 spelers: ook de talenten Özgür Aktas, Brend Leeflang, Daan Huisman en Million Manhoef stappen in het vliegtuig.

Vitesse speelt in Portugal twee oefenwedstrijden. Op dinsdag 7 januari is het Zwitserse FC Servette de tegenstander en vier dagen later, op zaterdag 11 januari, wacht het Duitse MSV Duisburg. Vitesse hervat de competitie op zaterdag 18 januari tegen Fortuna Sittard.

Bekijk hier al onze video's
Meer R. Beerens
Meer over R. Beerens
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.