Toptransfer lonkt voor Ajax-miskoop Marin

Reacties

Razvan Marin wist niet te overtuigen bij Ajax, maar lijkt na een sterk seizoen bij Cagliari nu alsnog erg goed terecht te komen. De transfergeruchten rondom de Roemeense middenvelder nemen toe.

Toptransfer lonkt voor Ajax-miskoop Marin
© Pro Shots

Marin (25) miste in het afgelopen seizoen maar één competitiewedstrijd voor Cagliari, vanwege een schorsing, en heeft zich op de Italiaanse velden in de kijker gespeeld. De middenvelder is volgens verschillende Italiaanse media in beeld bij AC Milan en ook het Franse Olympique Lyon, waar Peter Bosz onlangs is aangesteld als de nieuwe hoofdtrainer, zou belangstelling hebben.

Ajax nam Marin in de zomer van 2019 voor 12,5 miljoen euro over van Standard Luik, maar kwam in Nederland niet bepaald uit de verf. De Roemeen raakte zijn basisplaats al snel kwijt en kwam niet verder dan tien wedstrijden in de Eredivisie. Vorig jaar werd hij verhuurd aan Cagliari, met een verplichte optie tot koop. Ajax ontvangt naar verluidt tien miljoen euro voor Marin.

Cagliari krijgt de kans om de middenvelder na een jaar al met winst door te verkopen. Beweerd wordt dat Lyon vijftien miljoen euro over heeft voor de komst van Marin. De Fransen hebben volgens de Italiaanse berichtgeving hun interesse al officieel kenbaar gemaakt.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.