Toptalent Chelsea op schot, Van Persie op dreef in Maassluis

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Toptalent Chelsea op schot, Van Persie op dreef in Maassluis

• Een week na de laatste speeldag in de Premier League werkte landskampioen Chelsea in Bangkok een vriendschappelijke wedstrijd af tegen een team met sterspelers uit Thailand. The Blues wonnen met 1-0 dankzij het zeventienjarige toptalent Dominic Solanke. Het was alweer zijn 42ste goal van het seizoen....

Robin van Persie was zaterdagmiddag aanwezig bij zijn eigen internationale Robin van Persie-tournament in Maassluis met clubs als Manchester City, Chelsea, Borussia Dortmund, Feyenoord, Anderlecht en Tottenham Hotspur. Hij verzorgde tevens de prijsuitreiking.

• De captain van Oranje kwam zelf ook in actie. Samen met baltovenaar Soufiane Touzani, Darren Fletcher en Tonny Vilhena nam hij het op tegen de jonge talentjes in Maassluis.

Mike van der Hoorn en Davy Klaassen bezoeken De Toppers in de Amsterdam Arena. Wat moeten we daar nou van zeggen? De grappen liggen in ieder geval voor het oprapen na het teleurstellende seizoen van Ajax......

TOPPERS 2015🎉 #Friends

Een foto die is geplaatst door Davy Klaassen (@davyklaassen) op

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.