Topper tegen Feyenoord wordt race tegen de klok voor Gakpo

Reacties

De enkelblessure die Cody Gakpo zaterdagavond op bezoek bij Sparta heeft opgelopen komt op een zeer ongelegen moment. Een exacte diagnose is er nog niet te geven, maar gevreesd wordt dat hij twee weken uit de roulatie is.

Topper tegen Feyenoord wordt race tegen de klok voor Gakpo
© Pro Shots
Sparta Rotterdam
Sparta Rotterdam
3 - 5
PSV
PSV

De aanvaller van PSV onderging zondag al een MRI-scan. De artsen konden aan de hand van dat onderzoek nog geen definitief uitsluitsel geven over zijn periode van afwezigheid. Duidelijk is wel dat het bekerduel van dinsdagavond bij FC Volendam uit geen optie is. Ook voor het thuisduel met RKC Waalwijk van zaterdag lijkt Gakpo geen optie.

PSV zal 'van week tot week bekijken' hoe het herstel van Gakpo vordert. Stip aan de horizon zal voor de aanvaller de kraker van 31 januari zijn. Dan moet PSV op bezoek bij Feyenoord. In die week wacht op dinsdag ook nog het midweekse bezoek aan hekkensluiter FC Emmen.

De afwezigheid van Gakpo is voor PSV-coach Roger Schmidt een streep door de rekening. De Duitser meende bovendien dat zijn uitvallen een gevolg was van de manier van fluiten van scheidsrechter Bas Nijhuis. Schmidt stelde dat hij op het besneeuwde veld te weinig had laten zien waar de grens lag voor de spelers. 'Uiteindelijk hebben we één blessure, Cody Gakpo is geblesseerd. Misschien ligt hij er langere tijd uit, dat is het resultaat van de scheidsrechter. Dus ik hoef deze scheidsrechter niet meer te spreken, nooit meer in mijn leven. Overduidelijk. Wij passen niet samen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Meer C. Gakpo
Meer over C. Gakpo
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.