TOP Oss zegt sorry tegen supporters: 'Kaartje biedt te weinig context'

Reacties

Met een opvallend kaartje wilde TOP Oss duidelijk maken welke supporters uit omliggende plaatsen tickets kunnen kopen voor de derby tegen FC Den Bosch en ook wie dat juist níét kan. Geen goed plan. De hekkensluiter van de Keuken Kampioen Divisie heeft inmiddels excuses aangeboden.

TOP Oss zegt sorry tegen supporters: 'Kaartje biedt te weinig context'
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Op het kaartje is een duidelijke, rode lijn aangebracht. Die laat zien of inwoners van bepaalde dorpen in aanmerking komen voor een wedstrijdticket tegen FC Den Bosch. Woon je in Sint-Oedenrode? Geen probleem. Maar staat je huis in buurdorp Schijndel? Dan gaat het je niet lukken een ticket te bemachtigen. Dat leverde de club een storm aan kritiek op.

© TOP Oss

'De afgelopen jaren was er heel veel onduidelijk', legde de persvoorlichter van TOP uit aan ESPN. 'Dat hebben we inzichtelijk willen maken door een kaart te maken. Dat kaartje biedt alleen te weinig context. Het gaat om plaatsen die onderdeel uitmaken van de gemeente Den Bosch en Oss. We willen voorkomen dat er fans het stadion in gaan die uit zijn op een confrontatie.'

Voor degenen die wél een ticket hebben kunnen bemachtigen: de derby wordt vrijdag 8 maart op 20.00 uur afgetrapt in het Frans Heesen Stadion.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.