Toeschouwer Haaland wijst vier titelfavorieten aan voor het WK in Qatar

Reacties

Erling Haaland verwacht dat de strijd om de WK-titel in Qatar uiteindelijk tussen vier landen gaat. Het Nederlands elftal is volgens de Noorse doelpuntenmachine geen topfavoriet.

Toeschouwer Haaland wijst vier titelfavorieten aan voor het WK in Qatar
© Pro Shots

Haaland wist zich met Noorwegen niet te plaatsen voor het WK, na een kwalificatiereeks waarin Oranje één van de tegenstanders was. De Noren, 42ste op de FIFA-ranking, eindigden op de derde plek in Groep G, achter Nederland en Turkije.

De spits van Manchester City moet tijdens het eindtoernooi in Qatar vanuit Engeland als toeschouwer toekijken en ziet vier grote kanshebbers voor de WK-titel. 'Brazilië, Argentinië, Frankrijk en Engeland. Ik kan er niet maar één zeggen, want er zijn zoveel goede teams, dus ja, deze vier', zei Haaland tegenover Engelse media.

Noorwegen was in 1998 voor het laatst op een WK, maar Haaland hoopt in de nabije toekomst ook op een mondiaal eindtoernooi te kunnen schitteren. 'Het hoogst haalbare is een WK of een EK halen. Dat is natuurlijk mijn doel met de nationale ploeg om te doen. Ik weet dat het moeilijk is, maar ik hoop ooit een WK te spelen', zei de spits, die voor Noorwegen 21 keer scoorde in 23 interlands.

Wil jij alles lezen over het WK en nog dichter bij de actie komen? Word dan nu hier lid van VI PRO en krijg gratis onze exclusieve WK-special (t.w.w. €9,99) bij een maandelijks opzegbaar abonnement.

Ben je al lid van VI PRO? Bestel dan hier de WK-special met 30% korting.
Word nu lid van VI PRO
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.