Toch nog transferspanning rondom Sangaré

Reacties

De ouderwetse Deadline Day-spanning is toch nog aanwezig bij PSV en die speelt zich vooral af rondom Ibrahim Sangaré. Nottingham Forest wil mogelijk herinvesteren en heeft de pijlen op de PSV-middenvelder gericht.

Toch nog transferspanning rondom Sangaré
© Pro Shots

Het is een publiek geheim dat Sangaré een clausule in zijn contract bij PSV heeft staan en mogelijk wordt dat bedrag aangetikt door Forest. De Premier League-club is aan het onderhandelen met Tottenham Hotspur over middenvelder Brennan Johnson en het heeft er alle schijn van dat daar een deal van ruim 45 miljoen euro uit voortvloeit.

In dat geval kan PSV een belletje vanuit Engeland verwachten voor Sangaré. Door de clausule in zijn contract ligt de bal dan bij de middenvelder uit Ivoorkust, die sinds 2020 voor PSV speelt en deze week de Champions League bereikte met de Eindhovenaren. Sangaré is door de ontwikkelingen toch weer aan het twijfelen geslagen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.