Til vraagt AZ om medewerking voor transfer naar Rusland

Reacties

Guus Til heeft zijn zinnen gezet op een vertrek naar Spartak Moskou. De aanvoerder van AZ heeft zijn werkgever gevraagd om aan een transfer mee te werken.

Til vraagt AZ om medewerking voor transfer naar Rusland

Spartak ging in eerste instantie voor Gastón Pereiro als nieuwe aanvallende middenvelder en bereikte een akkoord met PSV over een transfersom. Het management van Pereiro zette echter een streep door de transfer, waarna de Russen doorschakelden en uitkwamen bij de 21-jarige Til.

Spartak heeft inmiddels een eerste bod op Til uitgebracht. AZ heeft dat voorstel afgewezen, maar Spartak geeft niet zomaar op en zal snel terugkeren met een tweede bod. Dat doet het in de wetenschap dat Til graag naar Moskou wil komen. De middenvelder weet wat hij in Rusland kan verdienen en ziet het ook in sportief opzicht helemaal zitten.

Til heeft bij de clubleiding aangegeven dat hij graag de stap wil maken. Dat is vervelend nieuws voor AZ, aangezien de zelf opgeleide middenvelder een belangrijke speler is in het team van Arne Slot. Hij is captain en was vorig seizoen nog goed voor twaalf doelpunten in de Eredivisie. Zijn contract loopt nog vier jaar door, tot de zomer van 2023.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.