Tijdrekken gaat helemaal verkeerd: keeper met flater van het jaar

Reacties

Barnsley heeft dinsdagavond een belangrijke overwinning geboekt in de promotiestrijd van de League One, de 1-0 zege op Wycombe Wanderers kwam op een nogal bijzondere manier tot stand.

Tijdrekken gaat helemaal verkeerd: keeper met flater van het jaar
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Keeper Max Stryjek zal voortaan wel twee keer nadenken voordat hij gaat tijdrekken. De goalie van Wycombe kreeg in de extra tijd de bal in bezit via een scheidsrechtersbal en wachtte vervolgens met het oppakken van de bal totdat een tegenstander druk op hem zette. Sam Cosgrove was de aangewezen man om de vuile meters te maken, maar hij kreeg een onverwachts cadeautje gepresenteerd.

Stryjek was weliswaar op tijd met het oprapen van de bal, maar ging naar de grond na een zachte botsing met Cosgrove. In zijn persoonlijke theatervoorstellinkje maakte de keeper vervolgens de fout door de bal los te laten, waarna Cosgrove profiteerde door de enige treffer van de wedstrijd te maken.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Barnsley
Barnsley
1 - 0
Wycombe Wanderers
Wycombe Wanderers
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.