Tickets voor vier euro: Ronaldo gepresenteerd in vol stadion(netje)

Reacties

Cristiano Ronaldo zal zich dinsdag voor het eerst op Arabisch grondgebied in het shirt van Al-Nassr hijsen en dat doet hij in een vol stadion. Op zichzelf niet een heel bijzondere prestaties: er waren maar 25 duizend tickets beschikbaar à vier euro per stuk.

Tickets voor vier euro: Ronaldo gepresenteerd in vol stadion(netje)
© Wikimedia Commons

Het King Saud University Stadium, met een capaciteit van 25 duizend vergelijkbaar met de Galgenwaard in Nederland, zal dinsdag in het teken staan van Ronaldo. Sinds maandagavond ging de kaartverkoop van start. Het ging uiteraard behoorlijk snel, twee uur later kregen de eerste fans te zien dat er geen kaarten meer te koop zijn. Natuurlijk is het stadion niet piepklein, maar wel als je het vergelijkt met de stadions waarin Ronaldo voorheen speelde, zoals Old Trafford (74.310 capaciteit) en Estadio Santiago Bernabéu (81.044).

Niet iedereen heeft meegekregen dat de kaartverkoop afgelopen is. In een poging de drukte in te schatten ging VI ook even in de wachtrij staan, die zo'n twaalf uur na het begin van de voorverkoop nog bestond uit ruim 20 duizend mensen. Al-Nassr heeft zichzelf meteen van zijn mooiste kant laten zien rond de presentatie van Ronaldo, de opbrengsten gaan namelijk volledig naar een goed doel.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.