Thomas ontbreekt tegen Heerenveen, Brama op weg terug

Reacties

PEC Zwolle kan komende zaterdagavond in de thuiswedstrijd tegen SC Heerenveen nog geen beroep doen op aanvaller Ryan Thomas. De Nieuw-Zeelander, die het trainingskamp van zijn club in Spanje oversloeg, heeft nog te veel last van een knieblessure.

Thomas ontbreekt tegen Heerenveen, Brama op weg terug

Trainer Ron Jans hoopt dat Thomas volgende week op bezoek bij FC Utrecht zijn rentree kan maken. Onduidelijk is nog of Jans zaterdag kan beschikken over de lichtgeblesseerden doelman Kevin Begois (kuit), linksback Bart van Hintum (knie) en middenvelder Abdel El Hassnaoui (heup). Ook controleur Wout Brama kwam niet topfit terug van het trainingskamp. Vanwege hamstringklachten moest hij het afsluitende oefenduel met NEC aan zich voorbij laten gaan.

'Maar ik verwacht dat Wout er tegen Heerenveen in ieder geval wel weer bij kan zijn', aldus Jans, die zijn ploeg tegen NEC met 3-1 zag verliezen. 'Op de trainingen lieten de jongens zich van hun beste kant zien, maar dit was ondermaats. Zeker in de eerste helft zijn we gewoon afgetroefd op instelling. Die les moeten we meenemen naar zaterdag.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.