Tevreden Feyenoord spreekt vertrouwen uit in Wehrmann

Reacties

Feyenoord heeft de optie in het aflopende contract van Jordy Wehrmann gelicht. De 22-jarige middenvelder ligt daardoor nu vast tot de zomer van 2022.

Tevreden Feyenoord spreekt vertrouwen uit in Wehrmann
© Pro Shots

Wehrmann speelt momenteel op huurbasis bij FC Luzern in Zwitserland, waar hij als controlerende middenvelder een vaste basisplaats heeft. 'We houden de ontwikkeling van Jordy goed in de gaten en zijn blij om te zien dat het al zo snel goed uitpakt', reageert technisch directeur Frank Arnesen op de clubsite van de Rotterdammers.

'Dat hij nu meters kan maken op het hoogste niveau is goed voor hem en goed voor Feyenoord. Na de zomer kan hij met meer bagage hier bij ons voor zijn kans gaan', zegt Arnesen. Wehrmann mag zo blijven hopen op een doorbraak bij de club die hij al vanaf zijn zevende vertegenwoordigt. De middenvelder speelde tot nu toe negen wedstrijden voor de hoofdmacht.

'Als het goed is, ben ik volgende zomer gewoon weer speler van Feyenoord. Dan hoop ik die volgende stap te zetten en basisspeler te worden', zei Wehrmann in februari na zijn tijdelijke vertrek naar Zwitserland. 'Ik heb altijd vertrouwen in mezelf gehad en gehouden dat ik het kon, maar de volgende fase is dat je het moet bewijzen. Dat ik dat heb gedaan, stemt me blij. Nee, niet tevreden. Het begint pas.'

'Feyenoord staat voor lul, het begint een beetje triest te worden'
Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.