Tete en uitblinkende Traoré bijten zich met Lyon stuk op Ranieri

Reacties

Olympique Lyon heeft zaterdagavond opnieuw punten verspeeld in de Ligue 1. Het Nantes van trainer Claudio Ranieri hield knap stand tegen de bezoekers, waar Kenny Tete opnieuw een basisplaats had: 0-0.

Tete en uitblinkende Traoré bijten zich met Lyon stuk op Ranieri

Lyon begon de competitie goed met overwinningen op Strasbourg (4-0) en Stade Rennes (1-2). Afgelopen week gaf de nummer vier van vorig jaar in de slotfase een 3-1 voorsprong uit handen tegen Girondins Bordeaux (3-3). Memphis Depay, die tegen Bordeaux nog de assist gaf voor de eerste Franse treffer van Tete, begon tegen Nantes op de reservebank.

Zonder Memphis had Lyon veel moeite om grote kansen te creëren tegen het stugge Nantes. Ex-Ajacied Bertrand Traoré nam Lyon aanvallend bij de hand. De aanvaller uit Burkina Faso was meerdere malen dreigend en was twee keer erg dicht bij een treffer. Eerst tikte doelman Ciprian Tatarusanu zijn inzet net naast, even later stuitte hij op de paal. Nabil Fekir schoot uit de rebound ook nog tegen de lat.

Trainer Bruno Génésio bracht Memphis een kwartier voor tijd, maar het lukte Lyon niet meer om het verzet van de thuisploeg te breken. Lyon lijdt daardoor voor de tweede wedstrijd op rij puntenverlies en heeft nu al vier verliespunten meer dan Paris Saint-Germain en AS Monaco.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.