Terugkeer in Eredivisie lonkt voor transfervrije Özyakup

Reacties

Fortuna Sittard is in gesprek met Oguzhan Özyakup. De 29-jarige middenvelder is transfervrij sinds zijn vertrek bij Besiktas en kan daardoor ook na de sluiting van de transfermarkt nog worden binnengehaald.

Terugkeer in Eredivisie lonkt voor transfervrije Özyakup
© Pro Shots

Özyakup heeft wel oren naar de overstap, want hij wil graag terug naar Nederland. Zijn management zocht de afgelopen periode al contact met meerdere clubs uit de Eredivisie, maar tot een contract leidden die toenaderingen nog niet. Met Fortuna moet hij nog tot een persoonlijk akkoord komen.

Özyakup speelde sinds 2012 voor Besiktas en droeg het shirt van de club liefst 310 keer. Hij was goed voor 35 doelpunten en 62 assists in Turkse dienst. Halverwege het seizoen 2019/20 werd hij verhuurd aan Feyenoord, maar hij kwam tot slechts vier optredens in de Eredivisie.

Özyakup kan het Turkse contingent in Sittard uitbreiden. De middenvelder groeide op in Nederland, maar speelde 43 interlands voor Turkije. Met Dogan Erdogan, Tunahan Tasçi en Burak Yilmaz beschikt Fortuna al over drie Turkse spelers. De club wordt geleid door de Turkse zakenman Isitan Gün.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.